Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (3.45 secunde)
Intr-o analiza a conducerii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) se precizeaza ca daca in trecut fenomenul era semnalat mai ales in domeniul produselor accizabile, respectiv petrol, alcool, tigari, cafea, acum centrul de greutate s-a deplasat spre zona constructiilor, imobiliarelor, intermedierilor in comertul cu materii prime agricole, animale vii si produse alimentare.
Din randul marfurilor nealimentare, cererea a crescut doar la medicamente, detergenti, articole de igiena personala si tigari, scazand la imbracaminte, incaltaminte, autovehicule sau combustibili.
Traficantii de tigari sau cazurile mai noi de pe piata cerealelor sau de legume-fructe ar putea fi alte tinte. Pana la sfarsitul acestei luni, departamentele care vor analiza persoanele cu venituri mari trebuie sa fie functionale.
DeCeNews informeaza: Luna iulie vine cu scumpiri, din cauza cresterii pretului gazelor. Curentul electric, gazele naturale, alimentele, cafeaua si tigarile sunt mai scumpe de la 1 iulie.
A avut marfa doar in prima luna, doua, iar apoi a ramas fara tigari si alte produse. De cand a fost inchis, nu am mai vazut activitate de cate ori am iesit din bloc", spune un locatar al blocului din apropierea Pietei Victoriei, citat de zf.ro.
Potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, pretul la tutun si tigari a crescut anul trecut cu 6,5%.
Ca multi dintre cei bogati, el nu-si poate inchipui ca ai sai colegi n-au bani de transport in comun, de paine, de intretinere, de lumina, sa nu mai zic de tigari, ca deja ajungem la lux.
euro), seminte de rapita (+150,8 mil. euro), porumb (+134,5 mil. euro), orz (+69,6 mil. euro), tigari (+51,2 mil. euro).
Cum n-are legatura cu faptul ca asta e cioban, zurliu, ca in copilarie a baut tuica pe ascuns, ca a facut bisnita cu tigari, ca a violat lacuste sau ca se pisa pe colacul de la cacastoare.
Imediat a inceput sa isi dea importanta, s-a apropiat de mana mea si a inceput sa vorbeasca la pachetul de tigari ca la microfon", povesteste amuzat detinutul.
Nu bea deloc cafea sau bauturi alcoole, iar de tigari nici nu vroia sa auda. Era foarte circumpspect cu privire la mancarea servita in restaurante si fast food-uri.
Cat priveste rolul acestor tigari in viata noastra, prof. dr. Mihaltean spune ca ele pot contribui la abandonarea tigarii clasice acolo unde alte solutii nu au dat rezultate.
- Probabil ca e scris sa nu ma imbogatesc din caricatura, cea mai bine vanduta "opera"de-a mea nu mi-a adus mai mult de echivalentul unui pachet de tigari timbrat.
Cutterul si pachetul de tigari au devenit prietenii persoanei in cauza, inlocuindu-i pe cei vechi. - De ce fumezi? - Fiindca ametesc.
Pentru acest rol a trebuit sa piarda 10 kilograme, sa fumeze cate 3 pachete de tigari pe zi, ca sa-si raguseasca putin vocea, sa invete franceza si romanes si sa se miste si sa danseze tiganeste.
Undeva pe o plaja din marile sudului Un poet nebun recita o poezie Scrisa pe un carton de tigari. In care o piatra a inteles in sfarsit Ca a sosit vremea Sa devina nisip.
Daca tusesti, e de la tigari. Daca ai jacadapiele,e de la turci. Daca arati pozele de vacanta, sunt de la rusi.
- organizator de birou - cutie pentru servetele - masuta de cafea - cos de paine - suport de pahare - cos de fructe - napron - cravate din piele de pluta - huse pentru cutii de tigari - portcard Brown - abajur optimizare efect bec LED flacara - abajur Meridiane - abajur Picaturi - abajur Aripi - cos de fructe.
Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decat somnul nu exista! 21. Renunta la fumat! Un pachet de tigari fumat zilnic, timp de 10 ani, iti reduce viata la jumatate!
Douglas, care detine rolul principal in cel mai recent film al lui Steven Soderbergh, "Behind th Candelabra", in care il interpreteaza pe pianistul gay Liberace, a spus ca boala de acum trei ani nu a fost rezultatul excesului de alcool sau tigari, ci ca a fost provocata de o boala transmisibila pe cale sexuala.
google-analytics.com